Vihti, Jokikunta

OsoiteKesämiestentie 27, 03430
Rakennusvuosi1949
Huoneita3 h (Tupa , kk , mh , kamari , sauna , kph + wc , kuisti)
Kerrosala1
Myyntihinta68 000 €

” Oma Piilopirtti ” Mäen päällä ja päättyvän tienpäässä ympärivuotisessa asuinkäytössä ollut vihreä huvila/puutalo; Tupa + kk, makuuhuone, kamari, puusauna, kylpyhuone + wc, lämminkuisti; 60 m2/72 m2. Rv. 1970 luvulla. Sähkölämmitys, takka, puulämmitteinen sauna, oma porakaivo, viemärit saostuskaivo ja umpikaivo. Rakennusluvan mukaisesti kohde on vapaa-ajan asunto. Tontin p-ala on 3210 m2 jossa lisäksi muut lisärakennukset: talousrakennus, ulkovarasto, tilavat puuvajat.

Kiinteistön läheisyydessä ja noin 1 km päässä sijaitsee Jokikunnassa sijaitseva uniikki ja luonnonkaunis alue Hill Side Golf – Country Club perinnemaisemineen, joka on valtavan upea kokonaisuus, katso myös ympäristötietoa tästä alueesta … Tältä alueelta on harvoin myynnissä.
Yhdistä vapaa-aika ja myös ehkä pitempi ympärivuotinen oleskelu omassa pienessä ”piilopirtti huvilassa” ja luonnonkauniissa ympäristössä.
Kiinteistöllä on vesi- ja venevalkamaoikeus läheiseen Vanjokeen johon rekisteröity oikeus pientä polku pitkin (ktso. myös karttakuva Maanmittauslaitos ja siinä vihreällä merkitty tie ja tunnus K10443 / 1 m ja siinä venevalkamaoikeus tunnus joelle 10393) ja johon tontilta matkaa noin 600 metriä, venevalkama oikeudelta ja Vanjoelta yhteys Hiidenveteen ja johon on myös vesioikeus.

Matka taittuu huvilalle ja tontille luonnonkauniissa ympäristössä.

Tilaisuus nopealle! Heti vapaa.

Tervetuloa tutustumaan! Soita ja sovi myös omasta esittelystä 0400-974306 Pasi Juntunen, 040-5866552 Tuija Juntunen.
TJ Housing Professional Oy LKV [A] – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen –