Vihti, Vihtijärvi

OsoiteKoulunummentie 59, 03790 Vihtijärvi
Rakennusvuosi1956
Huoneita5
Kerrosala2
Myyntihinta198 000 €

 

Viihtyisällä asuinalueella ja luontoympäristön äärellä rv. 1956 idyllinen – jykevä omakotitalo ulkomitoin noin 11.00 m x 9.50 m; 6 huonetta, 2 x keittiö, saunaosasto, khh/pyykkihuone, 2 x wc + varasto/harrastetilaa, autotalli. Talossa on isot huoneet, tilava keittiö + yläkerrassa minikeittiö, hieman erilaisia ja romanttisia sisustusratkaisuja huonetiloissa. Omistajan mukaan … mukavuutta lisää alakerrassa/kellarikerroksessa ns. biljardihuone, viihdehuone, myös vaikka viinikellarihuoneeksi ja työhuoneeksi sopivat tilat. Nikkaroijalle myös mahdollisuudet ja tilava autotalli.

Tontti on valoisa ja vehreä jossa myös viherpeukalo viihtyy. Omenapuita, marjapensaita, vadelmapensaita, mansikkamaa. Sireeniä, katajaa, koivuja, tammipuu, tuomipuu, kuusia. Erähenkisyyttä luo tontille rakennettu kiva nuotiopaikka. Kaksi ulkotakkaa ja näiden kupeessa isot pihaterassit.
Lapsiperheelle mukava asuinalue jossa ala-asteelle matkaa noin 500 m, suosittu monitoimitalo Nummitupa myös lähellä jossa tapahtumia ja seudun asuinpaikan ja kyläläisten omaa toimintaa ja harrastuksia.
Katso myös halutessasi alueen lisätietoa, www.nummitupa.fi ja www.vihtijarvi.fi

Soita ja sovi myös omasta esittelystä, Tuija Juntunen 040-5866552, Pasi Juntunen 0400-974306.
TJ Housing Professional Oy LKV [A] – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen –
Onko oma asunto myymättä? Pyydä meidät oman asunnon arviointikäynnille!