Janakkala, Tervakoski

OsoiteJanakkala Tervakoski
Eväsojantie 121, 12400 Tervakoski
Rakennusvuosi1969
Huoneita5
Kerrosala2 / 2
Myyntihinta197000,00 €

 

Tyylikästä ja kaunista v. 1969 ajanhenkistä arkkitehtuuria huokuva jykevä täystiilitalo korkeammalla mäen päällä ja omalla rinnetontilla 2310 m2. Asuintilat pääosin 1-tasossa. Yläkerta: Olohuone, keittiö, apukeittiö, 4 makuuhuonetta, halli, wc, huoneiston levyinen parveke, vh, eteinen/tuulikaappi, autotalli. Alakerta: Takkahuone, saunaosasto, wc, kodinhoitohuonetilaa tai työhuonetilaa ja varastotilaa; p-ala yht. noin 110 m2 /185 m2. Kerrosala 160 m2. Taloa on pidetty hyvin ja peruskorjattu sekä uudistettu säilyttäen sen oman aikakauden henkeen olevaan tyyliin. Iso olohuone, olohuoneessa täyskorkeat ikkunat, isot ja avarat makuuhuoneet, valoisa sisääntulo halli, lumoavan kodikas ja viihtyisä keittiö jonka on suunnitellut ammattikokki taloon ja oman perheen käyttöön. Keittiötä kruunaa hyvä ja käytännöllinen tilasuunnittelu ja lisäksi pirteät valoisat värivalinnat ja uloskäynti suoraan privaattina olevalle katetulle terassipatiolle. Keittiön terassipatio sijaitsee tontin rinteen kainalossa ihanan suojaisalla alueella…
Alakerrassa on hulppean kokoinen takkahuone johon yhdistyy puhtaan raikkaat ja uusitut pesu- ja saunatilat. Takkahuoneesta on suoraan uloskäynti puutarhapihalle. Saunan löylyt saa puu- ja sähkökiukaalla.
Tontilla runsaasti perennoja, monivuotista pensastoa, 3 omenapuuta, kirsikkapuu, luumupuu, kriikunoita 5 kpl, raparperipensaita, viinirypäleköynnös, paljon viinimarjapensaita, karviaispensaita, marja-aroniaa. Kivikkokasveja, vaahterapuu, koivuja, mänty, pihlaja, terassilla syyshortensiaa ym.

Talolla on myös oma historiansa, omistajan kertoman mukaan arkkitehdin suunnittelemana talon on alun perin rakennuttanut Tervakoskella 1960 luvulla toiminut koulun rehtori …

Tervetuloa tutustumaan ! Soita ja sovi myös omasta esittelystä Tuija Juntunen p. 040-5866552, Pasi Juntunen p. 0400-974306.
TJ Housing Professional Oy LKV [A] – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen –
Onko oma asunto myymättä? Pyydä meiltä myös oman ja nykyisen asunnon ilmainen arviointi!