Vihti, Kirkonkylä

OsoiteUudenmaantie 15, Kirkonkylä, Vihti
Rakennusvuosi1987
Huoneitayli 3
Kerrosala2 / 2
Myyntihinta319 000,00 €

Uudenmaantie 15, Kirkonkylä, Vihti

Kaunis hirsirakenteinen n. 160/220 m2 ”Villa tyylinen historiaa huokuva omakotitalo rv. 1927”

Alakerta: sali, ruokasali, keittiö, makuuhuone, wc, eteisaula, pikkueteinen ruutuikkunoin, 2 x sisäänkäynnit ja ulkoveranta. Yläkerta: 2 makuuhuonetta, alkovi (huonetila), halli, kph/wc, 2 x komerot ja vaatehuonetilat. Kellarikerros: baari/oleskeluhuone, saunaosasto, kodinhoitohuone/pesutupa, työtilaa. Keittiöön on oma sisäänkäynti ja eteisportaikko johtaen myös talon alakertaan.

Omakotitaloa on remontoitu ja peruskorjattu huolella v. 1985-2004 ja 2006-2020. Talossa on säilytetty alkuperäinen tyyli, korkeat huoneet, isot valkoiset ruutuikkunat joista osa pinkolasia, toimivat muhkeat ja kauniit alkuperäiset kakluunit ja pystyuunit 6 kpl.

Keittiössä on paikallaan muurattu leivinuuni ja puuhella. Aidot ylämaan vihreä graniitti kivityötasot ja erillinen siirrettävä kivityötasosaareke. Keittiökalusteissa on lämminsävyiset kirsikkapuuovet.

Sijainti on Vihdin Kirkonkylässä ja sen idyllisessä vanhassa miljöössä, isolla 3100 m2 tontilla, jossa on vehreää pihamaata ja myös vanhaa puustoa kuten tammipuu, marjapensaita, omenapuita, kriikunapuita, sireenipensaita ja muita vanhan pihapiirin kauniita ja monivuotisia kasvilajikkeita. Tontilla on reilusti rakennusoikeutta, asemakaavamerkintä AP-1, ro. e= 0,25, II krs. Tontti on mahdollista lohkoa kahdeksi eri tontiksi ja rakentaa sille toinen asuinrakennus. Tontin lohkomiselle on 05/2021 Vihdin kunnan antama ennakko hyväksyntä.

Pihamaalla on lisäksi idylli hirsinen ulkorakennus noin 20 m2 ja pieni leikkimökki. Täällä viihtyvät myös perheen lemmikkiystävät. Täällä on tilaa missä temmeltää!

Tonttiin kuuluu Olkkalanjoen rannassa rekisteröity venevalkamaoikeus joka sijaitsee noin 40 m etäisyydellä, josta on saatu mm. katiskalla monen kilon hauen vonkaleita. Joki laskee läheiseen Kirkkojärveen, josta vesiyhteys edelleen Hiidenvedelle ja Lohjanjärvelle. Veneilystä kiinnostuneelle myös lähellä Kirkkojärven pienvenesatama.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Soita ja sovi myös omasta esittelystä, Tuija Juntunen p. 040 5866552, Pasi Juntunen p. 0400 974306. TJ Housing Professional Oy LKV [A] Onko oma nykyinen asunto myymättä? Pyydä meidät myös oman asunnon arviointikäynnille. – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen –