Tervakoski, Janakkala

OsoiteKolanojantie 59, 12400 Tervakoski
Rakennusvuosi2012
Huoneitayli 5
Kerrosala2 / 2
Myyntihinta338 000,00 €

Kolanojantie 59, Tervakoski, Janakkala

” Onnellinen koti odottaa uusia omistajia isolla ja luonnonmukaisella 1 ha:n tontilla ”

Omakotitalon rakentamisessa on otettu huomioon ekologinen rakentamistapa. Omakotitalo on energiatehokas matalaenergiatalo jossa on edulliset asumiskustannukset. Alakerrassa on kauttaaltaan viihtyisä ja miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja pääosin/osassa huonetiloja on tunnelmallinen ledivalaistus. Lämmitystekniikan energiansäästönä talossa toimii vesi-ilmalämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu.

Pohjaratkaisu on avara ja hyvin monipuolinen, huonetiloissa on uudenveroiset ja persoonalliset sisustusmateriaalit (sopien moneen makuun). Halutessaan saa myös isot oleskeluhuonetilat kuten olohuoneen yhteyteen kirjastohuone, tv-huone, arkihuone ym. Isommalle perheelle myös mahdollisuus. Talossa on reilusti kaappi- ja säilytystilaa, isot korkeat ikkunat, varaavatakka, katettu pihaterassi. Keittiö on avara ja valoisa ja jossa on kiva laittaa ruokaa ja jossa perheen koko väki viihtyy ja johon voi myös kutsua vieraat. Keittiössä on iso mm. täyskorkea ikkuna (tuntuu aivan kuin oleskelua viherpihalla ja sen vasten) ja erillinen pieni arkipöytäsaareke.

Luonnonmukainen ja hyvin hoidettu tontti p-alaltaan 1 ha, luo ihanat puitteet asumiseen ja tekemiseen niin lapsiperheelle kuin myös viherpeukalolle ja luontoystävälle. Pihapiirissä on erillinen talvilämmin ja idyllinen pihasaunarakennus (puusauna). Saunatupa, pukuhuone, pesuhuone, löylyhuone. Saunatupa soveltuu myös lisänä ympärivuotisesti nukkumatilana. Pihasaunan katetulla terassilla on puulämmitteinen ja (pulahda kylpyyn ympäri vuodenajan) erikoisvalmisteinen special kylpypalju.

Talon etupiha ja sisäänkäynti on siisti ja osittain pihalaatoitettu. Ajoyhteys on helppo autokatokselle. Autokatoksen muuttamiselle halutessaan autotalliksi ( p-ala 40,2 k-m2) on voimassa oleva rakennuslupa.

Tervetuloa katsomaan ja ihastumaan! Soita ja sovi myös omasta esittelystä Tuija Juntunen p. 040-5866552, Pasi Juntunen p. 0400-974306. TJ Housing Professional Oy LKV [A] – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen – Onko oma nykyinen asunto myymättä? Tiedustele myös oman asunnon arviointia ja välitystarjous!