kerrostalo_eira

Palvelut

JOKAINEN KOTI ON MEILLE UNELMA- ASUNTO!

Kiinteistönvälitys

Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla yksilöllisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Meidät tunnetaan asiakaskuntamme keskuudessa tehokkuudesta ja luotettavuudesta.

Palvelemme vanhojen ja entisöitävien sekä uusien ja rakenteilla olevien kohteiden osto sekä myyntitilanteissa. Kohteitamme ovat omakotitalot, huoneistot, maatilat, tontit, kaupalliset- ja liiketeolliset- sekä uudiskohteet.  Useat projektimme ovat sisältäneet mm. perikuntien arvokasta omaisuuden hoitoa, johon sisältyvät kirjalliset arviot ja myyntipalvelut.

Tiedustele juuri Sinun kotisi myyntiin sopiva yksilöllinen ja räätälöity palvelutarjous!

Välityspalkkio 3,2 %  (+ alv. 24 %) = 3,97 % velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan.  Vähimmäispalkkio 2700 euroa (sis. alv.)

 

Kirjalliset arviokirjat

Osakehuoneistot:  Vähimmäispalkkio 400 e (sis. alv.)

Kiinteistöt: Vähimmäispalkkio 550 e (sis.alv.)

Pyydä meidät arvioimaan myytävä kohde ja löytämään kohteelle sen arvotekijät. Arviontikäynti on maksuton.

 

Kiinteistönvälitys ja arkkitehtuuri

Meiltä saat asunnon vaihdon yhteydessä etuja kuten Professional Palvelut myyntikonseptin nykyisen asunnon myynnin edistämiseksi!

 

Perheen hyvinvointiin ”Kodin Onni etu”

Muutto uudelle paikkakunnalle voi aiheuttaa paljon uusia asioita, joissa autamme myös lemmikille sopeutumista ja tuomme perheelle hauskoja hetkiä ns. paikkakunnan vaihtoon. ”Kodin Onni etu” voidaan sisällyttää myös siten asuntokauppaan ja muuttoon. Tiedustele lisää, omasta Kodin Onni paketista!

 

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tjhousingprofessional.fi tai lähetä viesti oheisella lomakkeella:

Nimi*

Puhelin

Sähköposti*

Viesti

 
 
 

 Haluan lisätietoja aiheesta Professional Palvelut®

 Sallin sähköisenmarkkinoinnin sähköpostiini

Tietosuojaseloste

 Hyväksyn tietosuojaselosteen*