Riihimäki, Kytöjärvi

OsoiteRiihimäki Kytöjärvi Vatsiantie 383, 11710 Riihimäki
Rakennusvuosi2008
Huoneita5
Kerrosala2 / 2
Myyntihinta273000,00 €

Yksilöllinen – viehättävä omakotitalo luonnonmukaisella 1,9700 ha:n tontilla.

Huonetiloissa on osittain korkea viistokatto jossa valoisa keittiö ja ruokailuhuonetila yhdistyy olohuoneeseen. Keittiötä ja olohuonetta yhdistää massiivisen upea erikoisvalmisteinen varaava Tulikiven leivinuuni vuolukivitakka josta on johdettu omat hormit kaksiluukkuiselle takalle ja leivinuunille, joka siten mahdollistaa ruuan valmistuksen myös takkaa käytettäessä. Keittiössä on hyvätasoiset kodinkoneet mm. erillinen kiertoilmauuni, induktioliesi ja lisävarusteena special kokille erillinen kaasuliesitaso.

Huonetiloissa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Käyttöveden lämmityksen lisälämmönlähteenä on aurinkopanelit. Saunaosastossa on ripaus luxusta mm. poreamme ja tunnelmallinen tähtitaivasvalaistus. Avara eteinen antaa kodinhoitohuoneen ja sisäänkäynnin yhteyteen mahdollisuuden kaapistojen sijoitteluun ja liinavaatteita varten. Yläkerrassa on iso suojaisa lasitettu terassiparveke.

Tontilla sijaitsee tilava noin 63 m2:n autotallirakennus jossa on myös omalla sisäänkäynnillä oleva varastotila. Autotalliin saa sisäkattokorkeuden puolesta vaikka autonosturin. Autotalli on pientä viimeistelyä vailla. Autotallin omana lämmityksenä toimii ilmalämpöpumppu.

Tontin pihapiirin lähellä on pihavaja ja pihametsän siimeksessä on hieman keskeneräinen savusaunarakennus (josta puuttuu kiuas ja lauteet) ja jonka lähellä sijaitsee vesilähde josta voi johtaa veden tarvittaessa esim. lampeen. Lampi on mahdollista tehdä savusaunan läheisyyteen. Pihapiiri on tasamaata ja osittain luonnonmukaisesti pihapiiriin pengerrettyä maastoa.

Tontilla on runsas (arvioitu noin 20.000 €) luonnonmukainen metsäinen puustomaa. Kiinteistöllä on rekisteröity venevalkamaoikeus läheiseen Vatsiajärveen johon matkaa tontilta noin 600 metriä ja jonka kautta isommasta yläjuoksulla olevasta puhtaasta kirkasvetisestä Hirvijärvestä virtaa vesi pitäen veden laadun myös Vatsiajärvessä uimakelpoisena. Läheisessä isossa Hirvijärvessä on myös yleinen uimaranta. Kiinteistön ja sen ympäristön metsämaastoista löytyy mahtavat sienestys- ja marjastusmaastot.

Asuinpaikka on viihtyisä ja maaseutumainen, alueella on mm. hevosharrastusta. Riihimäen keskustan palveluihin on noin 12 km ja Hyvinkäälle noin 17 km.

Soita ja sovi myös omasta esittelyajasta Tuija Juntunen p. 040-5866552, Pasi Juntunen 0400-974306. TJ Housing Professional Oy LKV [A] – Asuntokauppaa pääkaupunkiseutu ympäristöineen –