Hämeenkylän paluumuuttajat

Heinäkuussa, kesän ollessa kauneimmillaan, huomasimme ilmoituksen myynnissä olevasta asunnosta Vantaan Hämeenkylässä. Olimme aika ajoin katselleet rivitaloasuntoa lähinnä Länsi-Vantaalta ja näin ollen kiinnostuksemme heräsi. Siitä sitten näyttöön ja asuntoa tarkastelemaan. Jo ensivaikutelma oli hyvä, asunto oli paljolti sitä, mitä olimme etsineet. Hämeenkylä alueenakin hyvin tuttu, olimmehan asuneet siellä aikaisemmin pitkän tovin, mutta muuttaneet sitten muualle.
Näytön jälkeen alkoi todella asioiden punnitseminen mielessä, olisiko tämä kohde meille tosiaan sopiva ja miten kaikki muut asiat ja totuttu arki sujuisi Hämeenkylästä käsin. Muuttaminen on aina iso juttu, kaikki menee tavallaan uusiksi ja alkaa jotenkin alusta.
Asunto alkoi kuitenkin kytemään mielessä ja halusimme tulla katsomaan sitä uudelleen. Toisella käynnillä alkoi varmistumaan tunne siitä, että tämä asunto oli juuri sellainen, missä varmasti viihtyisimme ja minne on helppo kotiutua. Tarjous annettiin.

Asiat etenivät ja kaupat tehtiin sitten 21.7. Nyt odottelemme innoissamme, että pääsemme uuteen ihanaan meille sopivaan kotiin. Kiitos välittäjille Tuijalle ja Pasille!

Paluumuuttajat