Mittausleiri Lopella

Myyntikohteemme Lopella, Mansardi-kattoinen asuintalo on nyt saanut enemmän näkyvyyttä, sillä kävimme mittaamassa tiloja piirtääksemme paikkansapitävät pohjakuvat sisätiloista. Matkaan lähdimme siis me kolme Tuija Juntunen (itse TJhousing), Aku Pesu (stailaus, Meavtec) ja minä Anita Hurri (sisustusarkkitehti, Pihla Design).

Perille päästyämme loikimme pitkin laajaa pihaa ja näpsimme kuvia talosta ja pihamaalta. Sisällä mittoja kaivellessani laukusta huomasin että Akulla olikin oikein hieno lasermitta mukanaan, joten jätin oman vanhan metrimittani laukkuun ja pyysin Akua mittaamaan ja itse kirjasin tiedot paperille. Yhteistyöllä mittaus sujuikin joutuisasti, sillä mitattavaa oli enemmän kuin olin aavistanut, monta tilavaa huonetta kahdessa kerroksessa ja vielä saunatilat kellarissa.

Nyt kuvat on päivitetty ja kehityskuvatkin tehty. Kuvat löytyvät klikkaamalla Kohteet palkkia ja Professional Palveluista, Uudet unelma-asunnot palkin alta löytyvät uudet kehityskuvat tiloista. Kehityssuunnitelman ja -kuvien tarkoituksena on antaa asunnon ostoa harkitsevalle vaihtoehtoja tila- ja sisustussuunnittelun kautta. Ehkäpä se uusi tilasuunnitelma tai pieni muutos sisätiloissa tekee tiloista toimivamman asunnon ostajan käyttöön.

Mittausmatka sujui hyvin ja tulokset ovat nähtävissä sivuillamme. Monenmoista mielenkiintoista tehtävää liittyy asunnonvälitykseen. Aku totesi, ettei stailaukseen ollut tällä kertaa tarvetta, ehkä seuraavassa kohteessa Aku päästää luovuutensa valloilleen. AnitaH